Wedi/Alfix facadeisolering og energirenovering

I dette indlæg, vil jeg sætte focus på Facadeisolering og energirenovering,  som er nogen af de de ting vi alle bliver præget af via tv, radio og på nettet lige øjeblikket.

I Trælasten har vi en lang række muligheder, inden for energirigtig renovering og planlægning af hvordan du kommer i hus med opgaven.

Hvilke muligheder er der med Facadeisolering facaderenovering fra Wedi®/Alfix®.

Trælasten er lagerførende af Wedi®/Alfix® Facadeisolering som danner en stærk, alliance på netop din facade. Ikke kun fordi, pudslaget er ca. 1 cm tykt, men fordi pladerne er en hård foam plade, kontra de facade isoering plader, der ellers er på det danske marked. Ud over dette, er pladerne diffusionsåbne, hvilket betyder at væggen stadig kan ånde – således at fugt og mulighede for skimmelsvamp minimeres, og samtidig danner du en ny klimaskærm på din facade der bestykker muren.

Facadeisolering er for dig der har en ældre ejendom og ønsker et flot nyt look.

Fordelen ved en facadeisolering kontra en facade renovering, er at du samtidig med at renoveringen af din facade, får efterisoleret dit hus.

Skal du have håndværkere til at lave arbejdet, er det minimalt ekstra arbejde de skal lave, ved en facade isolering kontra en facade renovering. Dermed er det kun prisen for isoleringen du reelt betaler for, da det næsten er samme arbejdsgang og pudslag man benytter.

OBS: Regering har pr 1/5 – 2013 genindført Bolig/Job ordningen, hvormed du kan få fradrag for dine håndværkerudgifter(Læs mere her)

Trælasten har lavet en udmærket montage vejledning, læs mere her

Ønsker du at få en ide om prislejet, kan du se mere her

Tags: , , , ,

Skriv en kommentar